SOCIAL MEDIA

MARKETING

Social Media is belangrijker én groter dan ooit. Het bereik via online kanalen is de laatste jaren sterk gegroeid. Dit maakt het de perfecte plek om jouw business te promoten. Zoek jij de juiste oplossing voor de marketing van jouw bedrijf? De Leo Media denkt graag met je mee. Het creëren van content is één van onze hoofdzaken.

Wil jij de online zichtbaarheid van jouw bedrijf verbeteren? De Leo Media is een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. We helpen je graag met het kiezen van het juiste social media platform dat volledig aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Na het kiezen van de juiste sociale media kanalen gaan we aan de slag met het optimaliseren van deze kanalen.


"Van huisstijl tot social media management & advertising, De Leo Media is een full service marketingbureau. We vertalen jouw kennis en expertise graag door tot interessante content voor Facebook, Instagram & LinkedIn."

We houden ons sinds 2017 bezig met het creeren van online content voor bedrijven en hebben de afgelopen jaren meer dan 10.000+ posts geschreven. Ben je benieuwd naar onze cases? Klik hier voor ons portfolio. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de sociale media van jouw business. Wil je graag op succesvolle wijze de online zichtbaarheid vergroten van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden die het beste passen bij jou én bij je bedrijf. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!


SOCIAL MEDIA

UITBESTEDEN?

Wil je de sociale media van jouw bedrijf graag een boost geven? Dan gaan we graag voor je aan de slag! Bij De Leo Media bieden we graag één compleet pakket aan inclusief het creëren van een nieuwe online huisstijl, content creatie én sociale media management van diverse kanalen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf organisch beter scoort én dat potentiële klanten jouw business weten te vinden.

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om de sociale media van je bedrijf volledig te benutten. Het is dé manier van communiceren met (potentiële) doelgroep. Wil je graag dat we dit voor jou onderhouden zodat jij er geen omkijken meer naar hebt? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op >> 

Welke doelgroep past bij jouw bedrijf?

De meeste mensen zijn bekend met Facebook als grootste platform maar tegenwoordig kunnen LinkedIn, Instagram, TikTok en Snapchat niet achterblijven. Ben je benieuwd welk platform het beste aansluit bij jouw bedrijf? Dit is afhankelijk van wie je graag wilt bereiken. Het jongere publiek is voornamelijk aanwezig op Instagram en TikTok maar wanneer je een B2B hebt sluiten Facebook en LinkedIn beter aan.

We helpen je graag bij het bepalen van je doelgroep zodat je de online marketing van je bedrijf optimaal kunt benutten. Zoek jij een ervaren marketingbureau dat effectief & creatief aan de slag gaat voor jou? Twijfel niet langer en vraag een gratis gesprek aan.
Je kunt bij ons terecht voor o.a

Social Media Marketing

• Social Media Management

Online Vormgeving

• Advertising

• Content Creatie

Marketing  Fotografie

SEO Teksten / Blogs