ONLINE MARKETING UITBESTEDEN?

Jouw bedrijf of merk beter onder de aandacht brengen? De Leo Media is hét online marketingbureau dat jouw bedrijf helpt groeien. De Leo Media is gevestigd in Winschoten (vlakbij Groningen) maar wij werken samen met bedrijven door het hele land op gebied van diverse marketing en sociale media diensten.

Welke marketing strategie past bij jouw bedrijf?

Wil je graag alles uit de online marketingcampagnes halen voor jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om de juiste tools in te zetten. Wij bieden diverse online marketingdiensten aan die de zichtbaarheid van jouw bedrijf verbeteren. Je kunt hierbij denken aan Social Media Marketing, Websites & SEO teksten, content fotografie en Social Media Advertising.

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een onmisbare tool voor jouw bedrijf. Wil je graag Facebook, Instagram, LinkedIn óf een ander platform inschakelen om jouw marketingdoelstellingen te behalen? We helpen je graag op weg! Lees meer over onze sociale media diensten.

Website & SEO teksten

Jouw website SEO Proof? Dat regelen wij graag voor je. Ook wanneer je gloednieuwe (of herschreven) teksten nodig hebt voor je website ben je bij ons aan het juiste adres. Sterke teksten dragen bij aan de vindbaarheid in Google. Super belangrijk dus! We creëren graag SEO-teksten, blogs en teksten voor jouw website.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Advertising

Wil je graag Social Media Advertising inzetten voor jouw bedrijf? Wij zijn een ervaren partner op gebied van het maken, bedenken én opzetten van sociale media campagnes. Wil je meer weten over de mogelijkheden? We staan graag voor je klaar. 

Neem contact opAppen met ons? Klik hieronder om te beginnenDe Leo Media img 1