Social Media Trends 2023

De nieuwste cijfers over social media gebruik in Nederland voor 2023 zijn bekend. En het is duidelijk: TikTok en Instagram zijn de grote winnaars, hoewel die laatste opvallend genoeg gebruikers onder jongeren verliest.

Lees verder

Influencer marketing

nfluencer marketing is een vorm van marketing dat via social media gebruikt wordt om met behulp van invloedrijke mensen, klanten te beïnvloeden. Vanwege het grote aantal volgers die ze hebben en de succesvolle overtuiging van hun publiek wat betreft hun meningen, levensstijl en ervaringen, worden ze ook wel socialemedia-influencers genoemd.

Lees verder

Growth hacking

Het primaire doel van een growth hacker is het laten groeien van een bedrijf en een manier vinden om zo efficiënt mogelijk voor nieuwe klanten te zorgen.

Lees verder

Samenwerken met influencers

Influencers zijn niet meer weg te denken uit het media en marketinglandschap. Via influencers kun je jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij een betrokken publiek. Het is als het ware een vorm van word of mouth reclame.

Lees verder

Instagram en Facebook abonnement (verified accounts)

Het antwoord is: Ja! Instagram gaat inderdaad verificaties verkopen. Mark Zuckerberg heeft op 19 februari in een facebook bericht bekend gemaakt dat je via een Meta Verified abonnement je verificatie kan kopen.

Lees verder

Influencer Marketing | Wat is het?

Influencer marketing is een vorm van marketing dat via social media gebruikt wordt om met behulp van invloedrijke mensen, klanten te beïnvloeden. Vanwege het grote aantal volgers die ze hebben en de succesvolle overtuiging van hun publiek wat betreft hun meningen, levensstijl en ervaringen, worden ze ook wel socialemedia-influencers genoemd.

Lees verder

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een marketingstrategie die door vrijwel elke organisatie kan worden toegepast.

Lees verder

De vijf marketingtrends voor 2023

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, het integreren van de laatste 5 marketingtrends in je bedrijf is essentieel om concurrerend en relevant te blijven in de huidige markt. Een goed geïnformeerde marketingstrategie is een drijvende kracht achter het opbouwen van een succesvol bedrijf.

Lees verder

Berichten vooruitplannen LinkedIn

Plan jij je berichten graag vooruit? Dit kan al een hele poos gemakkelijk via Facebook & Instagram óf via externe platforms. Handig & praktisch wanneer je jouw content graag van te voren wilt inplannen.

Lees verder

De juiste hashtags gebruiken op Instagram

Bij het vergroten van het bereik van jouw bedrijfspagina op Instagram spelen hashtags een belangrijke rol. Je kunt op deze manier meer potentiële klanten bereiken. Maar hoe zorg je voor de juist Instagram hashtag strategie welke past in jouw branche?

Lees verder

Organisch groeien op sociale media?

Organisch groeien op sociale media? Dit is de beste en meest duurzame manier van groeien op social. Wij geven je graag meer informatie over dit belangrijke onderwerp.

Lees verder

Instagram SEO | Optimaliseer jouw Instagramaccount

Wil jij graag sneller én beter gevonden worden op Instagram? Optimaliseer jouw Instagramaccount! Hoe? Wij geven je graag een aantal tips.

Lees verder

Hoe maak je TikTok aan voor je bedrijf?

Wil je graag aan de slag met TikTok for Business? Wij leggen je graag uit hoe je een bedrijfsaccount maakt.

Lees verder

Hoe maak je de perfecte Instagram Reel?

Ben jij benieuwd hoe je de perfecte Instagram Reel maakt? Deze vraag krijgen wij vaak van ondernemers. We snappen dat het best spannend óf lastig kan zijn om videos te maken, daarom geven we je graag een aantal tips.

Lees verder

5 tips om te knallen met jouw social media marketing in 2023

Het nieuwe jaar staat voor de deur, tijd om nieuwe plannen te maken en vooruit te blikken. Is 2023 hét jaar waarin jij gaat knallen met de socials van je bedrijf? We geven je graag een aantal tips!

Lees verder
Appen met ons? Klik hieronder om te beginnenDe Leo Media img 1