GRAFISCHE VORMGEVING WINSCHOTEN

Mediavormgeving is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het komt terug in de online én offline marketing van je bedrijf.  Op zoek naar een betrouwbare partner voor de grafische vormgeving van jouw bedrijf? Zoek niet langer want je bent bij De Leo Media aan het juiste adres. 

Onze designers gaan met veel plezier aan de slag met de opdracht. Wil je een boek(je) laten ontwerpen of ben je eindelijk toe aan nieuwe visitekaartjes? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door onze ervaren ontwerpers.

Social Media Templates
Wil jij graag zelf aan de slag met de social media van jouw bedrijf? Dan is het fijn om een aantal kant en klare templates in huis te hebben waarmee je aan de slag kunt. Heb je weinig grafische skills? Geen zorgen! Wij maken graag een eigen Social Media Design Kit voor jou in je eigen huisstijl kleuren. Hier Kun je gemakkelijk een foto achter plaatsen of de tekst aanpassen.

Onze grafische diensten

De Leo Media werkt sinds 2017 met bedrijven door het hele land samen. Inmiddels krijgen wij steeds meer aanvragen voor grafische werkzaamheden waardoor we ons steeds meer een full service marketingbureau kunnen noemen. Je kunt bij ons terecht voor o.a: 

- Folders 
- Grafische banners
- Posters 
- Logo's 
- Stickers 
- Reclameborden 
- Sponsorborden 
- Boekjes 
- Visitekaartjes 
- Huisstijlen 
- Social media templates 
- Offertemappen 
- Menukaarten

Onze werkwijze

Interesse in een van onze diensten? Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor in Winschoten. De Leo Media is gevestigd aan de Burgemeester Schönfeldplein 17 in Winschoten. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en voorkeuren. Wij zijn een fullservice marketingbureau en bieden ook de mogelijkheid tot het maken van eigen fotografie en video's. Wij beschikken over een eigen fotograaf met een eigen studio en professionele apparatuur. Het is ook mogelijk om op locatie foto's te maken.

Offerte aanvragen 

"Van drukwerk tot Instagram Reels, we zorgen graag voor de ultieme combinatie van beeld en tekst."

SOCIAL MEDIA HUISSTIJL

Kies je voor onze sociale media diensten? Dan gaan we graag aan de slag met een compleet vernieuwde online huisstijl.
We zorgen graag voor een vaste vormgeving voor alle sociale media uitingen zodat (potentiële) klanten je sneller herkennen. Deze beelden kunnen ingezet worden op de website en de sociale media van je bedrijf.  We gaan aan de slag met de online vormgeving en zorgen voor diverse templates die we kunnen inzetten op de online kanalen, daarnaast creëren we ook icons die gebruikt kunnen worden op Instagram.

Instagram Stories & Reels 
Als je aan social media marketing denkt dan denk je aan Instagram. Naast Facebook is dit momenteel hét grootste online platform van de wereld waar miljoenen mensen gebruik van maken. Niemand minder dan Cristiano Ronaldo is momenteel de persoon met de meest aantal Instagram volgers, ruim 390 miljoen mensen volgen zijn voetbalcarrière via Instagram. Denk je nu; dit wil ik ook? Geen probleem! We gaan vandaag nog voor je aan de slag. 

Instagram heeft sinds de komst van TikTok een eigen videoplatform gelanceerd genaamd Instagram Reels. Dit zijn korte video's die zeer goed worden ontvangen door het Instagram algoritme. Bij De Leo Media creëren we graag videobeelden (Stories & Reels) voor je bedrijfpagina. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Neem contact op
Appen met ons? Klik hieronder om te beginnenDe Leo Media img 1