De Leo Media is dé content specialist!

Heb je content of SEO teksten nodig voor op je website, webshop óf blog? Goede content draagt bij aan de organische vindbaarheid van je bedrijf in Google. Hiermee weten potentiële klanten jouw bedrijf beter te vinden, súper belangrijk dus! Bij De Leo Media helpen we je graag op weg met het creëren van content voor sociale media, websites, blogs en webshops.

Teksten schrijven of herschrijven

Wil je graag gloednieuwe teksten op je website? Of heb je liever dat we aan de slag gaan met de huidige teksten? Beide opties zijn mogelijk. We denken graag mee met onze klanten en zorgen graag voor een perfect eindresultaat.

We zorgen voor een goede tekst dat potentiële klanten enthousiast maakt over jouw bedrijf of diensten. We vinden het belangrijk om teksten te schrijven die volledig passen bij het bedrijf. Onze teksten zijn SEO proof en dragen bij aan de online vindbaarheid in diverse zoekmachines.

SEO Teksten

Je leest het steeds vaker; SEO teksten zijn onmisbaar voor een goede vindbaarheid in Google. We gaan graag aan de slag met het creëren van waardevolle content waarmee we de organische vindbaarheid verbeteren.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Neem contact op >>