Online Klantenservice uitbesteden? De Leo Media is dé supportspecialist!

Wil je het online klantcontact van jouw bedrijf uitbesteden? We zorgen er graag voor dat al jouw klantvragen snel én professioneel worden beantwoord.

De Leo media is dé supportspecialist! Je kunt ons flexibel inzetten op momenten dat jouw bedrijf meer drukte verwacht via social, e-mail of tickets. We houden het contact persoonlijk, klantgericht en zorgen ervoor dat jouw klant weer verder kan.

Online Klantenservice op maat voor grote én kleine bedrijven

Als ondernemer ben je natuurlijk het allerliefst bezig met de core business van jouw bedrijf. In drukke tijden kan het soms lastig zijn om óók alle klantvragen tijdig te beantwoorden. Een goede (online) klantenservice is enorm belangrijk voor de groei van je bedrijf; het kan je imago maken of kraken.

Klanten verwachten steeds sneller een antwoord en een goede oplossing op eventuele klachten of problemen. De Leo Media neemt deze zorg graag uit handen en zorgt voor een specialistisch, kundig én klantvriendelijk antwoord. We dragen zorg voor een snelle reply op klantvragen en staan jouw klant graag te woord zoals jij dat graag wilt via de chat, e-mail of door middel van tickets.

Overvolle mailbox? Het is mogelijk om jouw zakelijke e-mail aan ons uit te besteden. Ook Livechat en ticketsystemen behoren tot de mogelijkheden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

“ De Leo Media helpt Snuffelbox met klantenservice en organische Facebook marketing.
Ze is flexibel inzetbaar en binnen korte tijd is zij een onmisbare kracht geworden binnen ons team. “ - Tjeerd Korse Snuffelbox