MARKETING
FOTOGRAFIE

Wil je graag nieuwe foto's voor de website óf sociale media van je bedrijf? Bij De Leo Media beschikken we over de juiste apparatuur voor productfotografie, content fotografie en bedrijfsreportages. 

Kies je voor een zakelijke fotoshoot bij De Leo Media? We zorgen graag voor een set professionele foto's (in de studio óf erbuiten) die laten zien wie je echt bent. Het is voor de online branding van je bedrijf belangrijk om jezelf óf je producten goed te presenteren. We zorgen ervoor dat je na een fotoshoot voldoende materiaal hebt om de marketing van je bedrijf te vullen.

"Van portret tot detailfoto’s, we maken samen een plan voor het fotograferen van de gewenste diensten, producten, verpakkingen óf personen."

Wil je jouw klanten graag een kijkje achter de schermen geven? Dan komen we graag langs voor een bedrijfsreportage op locatie. Je ontvangt alle foto’s in hoge resolutie welke geschikt zijn voor online platformen.

Wij werken samen met Rianne Schaper Fotografie. Ben je benieuwd naar ons portfolio? Op onze website en Instagram  brengen we onze fotografie goed in kaart.