3 Sociale media Tools voor jouw bedrijf!

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2020-12-01)

3 Sociale media Tools voor jouw bedrijf

Sociale media platforms spelen steeds meer in op de zakelijke markt. Dit zien we terug in de diverse nieuwe sociale media tools die worden gecreëerd. Ben je benieuwd welke van deze tools goed inzetbaar zijn voor de sociale media van jouw bedrijf? Lees dan gauw even verder en ontdek welke tools jouw bedrijf een boost geven!

LinkedIn Live

LinkedIn is natuurlijk hét zakelijke platform waar je goed kunt netwerken met andere bedrijven en ondernemers. Met LinkedIn Live kun je live videostreamen zodat jouw partners en klanten je live kunnen gaan volgen! Tijdens de livestream heb je rechtstreeks contact met je volgers en kun je ook live met elkaar chatten. Op deze manier kun je de interactie verder stimuleren.

Wat ons betreft is deze nieuwe functie de ideal aanvulling op LinkedIn Stories. Ook super leuk om in te zetten bij de lanceren van nieuwe producten, diensten of het vieren van bepaalde doelen. Het is ook leuk om te gebruiken om mensen een kijkje achter de schermen te bieden.

LinkedIn Stories

Deze nieuwe tool hebben we eerder al uitgelicht in dit artikel: LinkedIn Story's gebruiken voor je bedrijf” Hier vind je alle informatie, tips en tricks betreft het gebruik van LinkedIn Stories.

Facebook Messenger Rooms

Een Facebookevent organiseren met maar liefst 50 personen? Dat kan nu met deze nieuwe feature van Facebook. De feature geeft je de mogelijkheid om een videogesprek te houden met 50 personen tegelijk en dit zonder enige tijdlimiet. Organiseer videoconferenties in no time om gezellig te kletsen of iets te vertellen over je product of dienst. Het idee bestaat natuurlijk al, denk aan Skype, Zoom of Teams. Echter, hebben deze hun beperkingen, zoals de hierboven genoemde voordelen. Sterker nog je hebt voor deze feature geen Facebookaccount nodig.


Nieuwsgierig geworden hoe je dit kunt inzetten voor jouw bedrijf of wil je graag uitleg bij het gebruik van deze features? Neem dan gerust contact met ons op, bij De Leo Media staan we voor je klaar.