Beau Kers

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2021-01-19)MEET THE TEAM | BEAU KERS

Mijn naam is Beau Kers en mijn stage bij De Leo Media ging in september 2020 van start. Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn afstudeerstage en mede daardoor mag ik deze week mijn diploma in ontvangst nemen! Ook ben ik heel blij dat ik mag blijven werken bij De Leo Media en daarnaast mijn eigen onderneming Beau Kers Media heb mogen starten.


WERKZAAMHEDEN

Ik houd me bezig met het onderhouden van social media voor onze klanten. Ook krijgen we de laatste tijd steeds meer aanvragen voor SEO pagina’s en/of webpagina’s en ook hier hou ik me mee bezig. De Leo Media is voor mij een plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan en met goede begeleiding steeds weer een stukje groei.

MEDIA

In samenwerking met De Leo Media maak ik ook verschillende andere media-uitingen. Denk aan animaties, film en het editen van materiaal. De Leo Media is een plek waar we gebruik maken van ieder zijn kwaliteiten. Hierdoor kunnen we onze klanten enorm veel bieden. We groeien steeds mee met de markt en blijven innoveren en dat zie je terug in onze producten!