RIANNE


 

Hoi! Ik ben Rianne en sinds augustus 2020 werkzaam bij De Leo Media. In de eerste instantie ben ik begonnen als fotograaf voor de content en bedrijfsreportages voor De Leo Media maar ik merkte dat mijn interesse in content creëren steeds meer ging groeien. Ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in online marketing en houd mij nu naast fotografie ook veel bezig met online marketing en sociale media onderhouden voor onze klanten. 

Naast mijn baan als content creator ben ik eigenaar van Rianne Schaper Fotografie en studeer ik Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen. 

Werkzaamheden
Ik houd me over het algemeen bezig met het creëren van content voor onze klanten. Ik ben ook veel bezig met de grafische vormgeving van o.a flyers, banners en posters. Ik vind het fijn dat ik hier mijn creativiteit in kwijt kan.

 

Fotografie
Naast alle marketingactiviteiten houd ik me ook bezig met fotografie. In samenwerking met De Leo Media maak ik bedrijfsreportages en productfoto's. Alle foto's worden vervolgens nabewerkt en gebruikt voor de sociale media van onze klanten. Binnen mijn eigen bedrijf ben ik allround inzetbaar als fotograaf voor het shooten van content, bedrijfsreportages, mensen en dieren.