Winkelcentrum Paddepoel


Klantcase | Winkelcentrum Paddepoel

Winkelcentrum Paddepoel is het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden met meer dan 80 winkels onder één dak. Van boodschappen doen tot shoppen óf lekker lunchen; Bij Winkelcentrum Paddepoel is het allemaal mogelijk! 

Facebook & Instagram voor Winkelcentrum Paddepoel

Sinds februari 2020 werken we nauw samen aan de sociale media strategie van het Winkelcentrum. We plaatsen leuke acties, zetten ondernemers in het zonnetje en zorgen voor leuke passende content op Facebook en Instagram. Een positieve en langdurige samenwerking waar we als bedrijf erg trots op kunnen zijn!

" De Leo Media doet sinds een half jaar de sociale media voor Winkelcentrum Paddepoel. We zijn tevreden over de betrokkenheid en samenwerking. Ze onderhouden contact met de ondernemers, benaderen hen persoonlijk en komen met ideeën. Als we snel even iets tussendoor geplaatst willen hebben is dat geen probleem en regelt Serena het. Sinds deze maand zijn we ook nog begonnen met een proef voor Instagram. We zien uit naar een langere en verdere samenwerking " - Centrummanager Winkelcentrum Paddepoel "