Vishandel Chris Lich


Vishandel Chris Lich is een begrip in de regio Oldambt. De populaire viszaak trekt dagelijks mensen in én uit de regio voor de lekkerste producten van hoge kwaliteit. Bij Vishandel Chris Lich staat kwaliteit en service voorop en dat proef je. 

 

Van Haring tot aan kibbeling en lekkerbekjes kabeljauw, bij Chris Lich kun je terecht voor de lekkerste visproducten uit het noorden. De kwaliteit van de vis staat altijd voorop en dat is direct het succesverhaal van deze zaak. Wanneer je zin hebt in een lekkere gebakken vis, haring óf een ander visproduct noemt iedereen dezelfde naam: Vishandel Chris Lich! 

SAMENWERKING SINDS 2019 

Onze samenwerking is gestart in 2019 en we zijn trots dat we vandaag de dag nog steeds mogen samenwerken met deze populaire eetgelegenheid. We verzorgen de Facebook- en Instagram kanalen van het bedrijf en zorgen ervoor alle klanten en liefhebbers goed op de hoogte zijn van acties, nieuws en andere informatie. Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat het assortiment van Vishandel Chris Lich goed wordt uitgelicht. 

WAT DOEN WE?

We managen het Facebook- en Instagramkanaal van Vishandel Chris Lich en zorgen dat de berichten klaarstaan voor de hele maand. We hebben een eigen huisstijl gecreëerd en zorgen regelmatig voor nieuwe content voor de socials. 
We zorgen wekelijks voor nieuwe, creatieve content die mensen naar de winkel trekt. 

Wil je áltijd op de hoogte zijn van de lekkerste visproducten van Chris? Volg Vishandel Chris Lich dan via Instagram & Facebook! Je kunt ze vinden onder @vishandelchrislich.