Slagerij Hofman


Klantcase | Slagerij Hofman & Ofjeworstlust

Met een winkel in Hoogezand en Winschoten mét eigen worstenmakerij kun je Hofman gerust een begrip noemen in de regio. Ondernemer André Hofman vervult al ruim 30 jaar het ambt als slager en blijft zich ontwikkelen als slager én ondernemer.

Zo bouwde André eerder dit jaar een hypermoderne worstenmakerij in Winschoten. Een plek die gaat zorgen voor meer werkgelegenheid in de regio. De worstenmakerij is zo ingericht dat je er ook terecht kunt voor hun producten óf voor het volgen van een speciale workshop.

Facebook Marketing

Voor Slagerij Hofman richten we ons voornamelijk op de winkel in het centrum, de worstenmakerij én de winkel in Hoogezand. We vergroten de online zichtbaarheid via Facebook en zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van acties, nieuws én ontwikkelingen. Ook Hofman denkt aan de toekomst en heeft enkele jaren geleden al een webshop gelanceerd onder de naam ofjeworstlust.eu.

We werken inmiddels al ruim twee jaar samen aan het verbeteren van de online zichtbaarheid. Op naar nog vele mooie jaren!