Panini


Heerlijk lunchen doe je bij Broodjeshuis Panini. Dit leuke tentje zit midden in het centrum van Winschoten, je kunt er terecht voor versbelegde broodjes & de lekkerste koffie van de stad.
 

We werken sinds 2019 samen met Broodjeshuis Panini en houden ons bezig om de online zichtbaarheid van de lunchzaak te verbeteren. Panini heeft vele fans op Facebook die allemaal dol zijn op de vers belegde broodjes en de uitmuntende espresso’s.

SAMENWERKING

Wij plaatsen wekelijks nieuwe content op de Facebookpagina van Panini. We delen tips, lichten de beste broodjes uit en nodigen mensen uit om lekker te komen lunchen. Tijdens feestdagen en bijzondere gelegenheden vinden we het belangrijk om diverse leuke acties op te zetten.

VORMGEVING 

Naast de online marketing van het bedrijf houden we ons ook bezig met de vormgeving. Zo kregen we onlangs een toffe opdracht binnen en mochten we de volledig nieuwe menukaart ontwerpen. 

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Broodjeshuis Panini? Volg ze dan zeker via Facebook. 

De Leo Media is echt een "ontzorger" op het gebied van social media. Je kunt als ondernemer je social rustig overlaten aan Serena en haar team. Ze zijn resultaatgericht, efficiënt en altijd met het doel van de klant voor ogen. Het is waardevolle partner en een goede investering!