IICH Groningen


IICH Groningen is hét grote paardensportevenement van het noorden en vindt ieder jaar plaats in december en januari in de Eurohal van Zuidbroek. Dit is de plek waar iedere paardenliefhebber langskomt om te genieten van paardensport op het allerhoogste niveau. 

 

Dit prachtige evenement bestaat al 59 edities lang en wordt ieder jaar weer groter en spectaculairder ingericht. IICH Groningen staat vooral bekend om de veelzijdigheid binnen het evenement. Alle takken van de sport komen aan bod, hierbij kun je denken aan dressuur, internationaal springen, mennen & voltige. Natuurlijk vinden er ook diverse grote shows plaats en is er een speciale dag voor kleine kinderen. 

 

SAMENWERKING

Inmiddels hebben we twee edities lang de online marketing op ons mogen nemen. Het evenement gaat van start in december maar wij beginnen in oktober al met het inrichten van de sociale media kanalen. 

We zorgen ervoor dat alle paardensportliefhebbers op de hoogte zijn van de nieuwe data en houden hen op de hoogte van alle nieuws en activiteiten rondom het evenement. 

TIJDENS IICH GRONINGEN

Tijdens het evenement zorgden we voor verslaggeving via Facebook en Instagram. Aan het einde van de dag schreven we een persbericht over de resultaten voor de media. Een prachtig evenement in onze regio waar we trots op mogen zijn! Helaas kan er door COVID-19 dit jaar geen nieuwe editie plaatsvinden, we hopen dat we volgend jaar weer kunnen knallen samen met de organisatie van IICH.

IICH Groningen volgen op de socials? Dit kan via Instagram & Facebook. Je kunt ze vinden onder @iichgroningen.