Automatiek Speciaal


Automatiek Speciaal is een begrip in Winschoten. De zeer populaire snackbar zit tegenover Hema en is de buurman van onze goede klant Vishandel Chris Lich. Je kunt er terecht voor de lekkerste friet & snacks. 

We werken sinds 2019 samen met Arjan Kenter. Hij is eigenaar van Broodjeshuis Panini en Automatiek Speciaal. We beheren de Facebookpagina van het bedrijf en zorgen voor wekelijkse updates op het sociale media kanaal. We delen acties, nieuws, vacatures en zorgen voor leuke content dat mensen naar de snackbar trekt. 

VORMGEVING 

We hebben voor Automatiek Speciaal al diverse opdrachten gekregen op gebied van grafische vormgeving. We hebben posters én een nieuwe menukaart mogen ontwerpen. Het resultaat mag er wezen en staat te shinen in de snackbar. 

FOTOGRAFIE

Voor Automatiek Speciaal creëren we regelmatig nieuwe content. Dit doen we op locatie of in onze eigen studio. We maken sfeerfoto’s en studiofoto’s die gebruikt worden voor socials & website. 

We hechten veel waarde aan de prettige en langdurige samenwerking met Arjan. Wil je Automatiek graag volgen op de socials? Je kunt ze vinden op Facebook en binnenkort óók op Instagram!